Διασκέδαση

Φυσικά από τη Νάξο δεν θα μπορούσε να λείψει η έντονη νυχτερινή ζωή. Και πως άλλωστε να λείψει η νυχτερινή ζωή από το νησί του…γλεντιού, του χορού και της μουσικής; 

Η Νάξος διαθέτει ιδιαίτερα έντονη νυχτερινή ζωή με πολλές επιλογές για διασκέδαση και φαγητό. Στη Χώρα της Νάξου, όπου χτυπά η καρδιά του νησιού, βρίσκονται εστιατόρια όπου μπορείτε να γευθείτε τοπικές νοστιμιές αλλά υπάρχουν και πολλές καφετέριες για ν' απολαύσετε τον απογευματινό σας καφέ και το παγωτό σας. Θα βρείτε επίσης πολλά κλαμπ και μπαρ, αλλά και κέντρα με ζωντανή μουσική, όπου μπορείτε να χορέψετε και να ξεφαντώσετε μέχρι το πρωί.

Ευχάριστες νυχτερινές περιπλανήσεις και απρόσμενες ανακαλύψεις μας προσφέρει το νησί της Αριάδνης για όλα τα γούστα, όλες τις διαθέσεις και όλες τις ηλικίες. 

Η δύση του ηλίου…ανοίγει τις "νυχτερινές ορέξεις" κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μεγάλα club και μπαρ στην κεντρική παραλία και στα σοκάκια της πόλης εναλλάσσουν ρυθμούς rock, pop, ελληνικής και ξένης μουσικής σκορπίζοντας μια έντονη και ξέφρενη διασκέδαση.

 

/